Forside Nyheder

Chrome klar til iOS


 


Nu er der endelig et reelt alternativ til Safari-browseren på iPad og iPhone. Selvom der findes mange browsere til iOS, er en af de helt tunge drenge endelig kommet om bord: Chrome.


Google benyttede torsdagens keynote på iOS til at vise Chrome frem i en version, der kører på iOS, og som til trods for Apple strikse regler omkring dyb integration af browsere, er lykkedes med at få de fleste af de vigtigste funktioner med over fra desktop-udgaven. At Chrome nu fungerer på et væld af platforme, har Google fejret ved blandt andet at lave nedenstående video, som de slap ud torsdag.


  


Chrome er dog ikke alene om at indtage iOS. Nu kan brugere af Googles cloud-løsning, Drive, også få adgang til deres sky-drev fra en dedikeret Google-app til iOS. Det har særlig betydning, fordi den understøtter mange af de funktioner, der er specielt ved Drive, herunder OCR-scanning af PDF-dokumenter. Man kan altså søge i teksten i PDF-dokumenterne på Drive-appen til iOS, lige så vel som man kan fra desktop-versionen.


Drive blev i øvrigt i samme åndedræt lanceret i en app-version til Chrome OS. Begge dele kan hentes fra de respektive app stores nu.

Annonce