Forside Udstillinger E3 2012

E3: Microsoft på vej med sin egen form for “AirPlay”


Snart bliver det dejlig nemt at streame indhold til din Xbox 360 i stuen. Microsoft på vej med apps til stort set alle platforme.


 


Nye såkaldte ?companion apps? vil gøre det muligt at streame musik, fotos og videoer fra smartphones og tablets til din Xbox 360.


Har du en Xbox 360 i stuen, så vil du snart kunne streame musik, fotos og videoer til den direkte fra din smartphone eller tablet. Det er i alt fald hvis vi skal tro Engadget og Examiner.com, der begge hævder at have set en fortrolig præsentation fra Microsoft.


Softwaregiganten er på vej med såkaldte ?companion apps,? under navnet Smart Glass, der gør det nemt at få indhold op på stuealteret via din Xbox 360. Konceptet minder meget om Apples AirPlay-teknologi, der gør det nemt at streame indhold fra iPhone og iPad til Apple TV.


Disse companion apps fra Microsoft vil angiveligt komme til både Windows, Windows Phone, Android og iOS, så uanset hvilken platform du har investeret i, så vil du kunne komme med til festen.


Alt tyder på, at Microsoft annoncerer initiativet på E3-messen, der løber af stablen fra tirsdag til torsdag i Los Angeles.

Annonce