Forside Indhold og distribution Film

Filmtjenesten Voddler er klar til Windows Phone


 


Video-on-demand tjenesten Voddler er kommet til Windows Phone, så nu er der adgang til gratis Hollywood film på den mobile.


Nu kan brugere af Windows Phone også få glæde af filmtjenesten Voddler, der bl.a. tilbyder gratis mobil streaming af Hollywood film.


Voddler er en filmtjeneste der har eksisteret på nettet i i godt 2 år nu. I begyndelsen forbeholdt Telenor- kunder, men senere åbnede tjenesten op for alle og er løbende blevet udviklet og udvidet.


Der kræves ikke abonnement for at bruge Voddler, og video-on-demand tjenesten udmærker sig ved at servere en række Hollywood film og TV-programmer ganske gratis, betalt af reklamer før filmen. Men det er ikke anderledes end DVD filmen eller biografen, der kommer lige et par trailere/reklamer før filmen. Der er frit valg imellem undertekster for de nordiske lande.


Nyere film koster penge at leje, mens de ældre er gratis. Der er mulighed for at tegne abonnement som det kendes fra musikstreaming, hvor der er fri adgang til alt indhold. Faktisk giver Voddler 4 måneders gratis plus-abonnement, til kunder der opretter et login fra Windows Phone.


En ny funktion kun for Windows Phone brugere er Voddler Lumia Movie Night, en social funktion hvor det er muligt at dele sine filmoplevelser med vennerne.


Voddler er tilgængelig i landene: Danmark, Sverige, Norge, Finland og Spanien, og dukker op i flere lande senere i år.


Udover Windows Phone, så findes Voddler App også til Android, Nokia Symbiean og Apple iOS dvs. til iPhone, iPod Touch og iPad.


 Annonce