Forside Nyheder

Lumia 800 får internetdeling og andet godt


Indtil for et par dage siden var det kun ejere af Nokias nuværende topmodel, Lumia 900, der kunne dele deres LTE-netforbindelse via Wifi. Men nu kommer deling af netforbindelsen også til 3G-telefonerne Lumia 800 og Lumia 710.


Nokia har netop startet udrulningen af en ny software-opdatering til de to tidligere Lumia-modeller, der giver dem en række muligheder, der indtil nu kun har kunnet findes i Lumia 900. En af dem er netop omtalte Internet-delingsfunktion, men der er også andet på vej.


Blandt andet vil disse telefoner også kunne understøtte nogle nye apps, som visse steder i verden allerede er sluppet ud til Nokia Lumia 900. Det drejer sig primært om app’en Nokia Camera Extras, der giver Lumia-kameraet en række funktioner, det manglede. Et af dem er et længe ventet burst shot-mode, hvor du kan tage en masse billeder hurtigt efter hinanden.


Andre apps, der med opdateringen bliver kompatible med Lumia 800 og 710 er Play To, som er en DLNA-streamer, samt Contact Share, hvis navn gerne skulle være selforklarende.


Endelig får Lumia 800 og 710 nu også den coole flip-to-silence-funktion, der sætter din telefon på lydløs, så længe, den ligger med skærmen ned mod bordpladen.


 

Annonce