Forside Nyheder

HD-kamera til TV’et


 


Sæt et HD-kamera på TV’et. Logitech og Skype er klar med TV Cam HD.


I dag annoncerer Logitech og Skype sammen det nye Logitech TV Cam HD, der er et high-definition TV-kamera med indbygget Skype-mulighed, der virker påethvert HD-tv med HDMI-input.


Dermed bliver det lettere end nogensinde at dele dagligdagens situationer fra HD-videosamtaler via Skype hjemme fra sofaen.


Kameraet kan tilsluttes husets netværk med både WiFi og ethernet kabel.


?Man får nogle fantastiske forbindelser, når videosamtalerne flytter over til TV?et iI dagligstuen, der som oftest er det mest populære og komfortable sted i boligen,? siger Joerg Tewes, vice president i Logitechs forretningsenhed for digitale hjem. ?På grund af TV-skærmens størrelse og videokvaliteten giver det nye Logitech TV Cam HD med Skype en helt ny social dimension i dagligstuen, sådan at man har en fornemmelse af, at ens venner og familie er der sammen med én, når man har videosamtaler med dem. Det er en transformerende oplevelse.?


?Det er vores mission at gøre Skype-samtaler til en del af brugernes hverdag,? siger Bob Rosin, chef for forretningsudvikling hos Skype. ?Det letanvendelige og billige Logitech TV Cam HD er et fantastisk stueprodukt til hele familien?.


Logitech TV Cam HD er nemt at sætte op og det fungerer sammen med ethvert HDTV med HDMI. Kameraet har også en vidvinkellinse, der er udviklet i samarbejde med den tyske optikspecialist, Carl Zeiss.


Der er indbygget ringetone, sådan at man kan høre, når man bliver ringet op.


 
 


Pris og tilgængelighed


Logitech TV Cam HD forventes i butikkerne i september til en vejledende pris på kr. 1.599,-

Annonce