Forside IFA IFA 2012

IFA-udstillingen er klar om en uge


 


Der venter en brag af en udstilling om en uge. IFA 2012 er overbooket.


Når IFA i Berlin slår dørene i næste uge, bliver det med en udstilling fyldt til randen og mere til.


Udstillingen er overbooket i år, og det siger ikke så lidt. Der er nemlig 28 haller, hvoraf 11 er i flere etager. Det er et kæmpe udstillings-areal, hvor der ventes op mod 150.000 gæster.


Der er to toneangivende udstillinger indenfor forbrugerelektronikkens verden. Der er CES i januar i Las Vegas, og så er der IFA i august/september i Berlin. De to udstillinger deles om opmærksomheden – og nyhederne.


 


Udstillingen


IFA afholdes i år fra 31/8 – 5/9 2012.


Bemærk at IFA også er åben for normalt publikum, og IFA-udstillingen er derfor også blevet et yndet udflugtsmål for mange danskere, der lige smutter en tur til Berlin i weekenden og ser på forbrugerelektronik.


Billetter koster fra 11 euro i forsalg (15 euro ved indgangen). Se mere på: IFAs hjemmeside


 


Recordere.dk er onsite


Traditionen tro dækker vi udstillingen intensivt, både før, under og efter. Vi er også på plads, når de første pressemøder skydes igang et par dage før udstillingen officielt åbner. Det er Panasonics der ligger først onsdag d. 29/8.


Følg med i vores IFA TEMA

Annonce