Forside Nyheder

Kort nyt om TV


 


YouSee pressemøde om Netflix-konkurrent.


Mandag d. 27. august vil YouSee orientere pressen om deres kommende film- og tv-streaming tjeneste. Det der også har været benævnt Netflix-konkurrenten.


Der vil vi få mere at vide om deres ideer, indhold og tekniske løsninger. Dog hverken navn eller lanceringsdato, som de ventes at holde tilbage til et senere tidspunkt.


 


Boxer frem i Danmark, tilbage i Sverige.


Det at TV 2 er blevet en betalingskanal har været godt for Boxer i Danmark. I 2. halvdel af 2011 havde de 80.000 kunder i Danmark, nu har de 368.000. Det er især kunder som har valgt andre tilbud fra Boxer sammen med, som er en god forretning.


Til gengæld fortsætter tilbagegangen i Sverige, hvor Boxer oplevede et fald fra 637.000 til 612.000 abonnenter henover det seneste år.


 


Stofa leverer et godt resultat.


Stofa har oplevet et historisk stort antal kunder der i første halvdel af 2012 valgte at samle TV, bredbånd og telefoni. Denne kundefremgang har, sammen med købet af Canal Digital Kabel, smittet af på halvårsregnskabet.


Omsætningen i årets første seks måneder blev på 657,8 mio. kroner, hvilket giver er resultat før skat på 118,3 mio. kroner. En vækst på 11%.

Annonce