Forside Nyheder

Ny AppleTV-software på vej


iOS 6 er netop røget ud til software-udviklerne i den nyeste betaversion, men den har fået følgeskab af noget, som mange Recordere-læsere sikkert vil finde interessant. Nemlig en betaversion af en ny software til AppleTV.


Storbrugere af Apples smarte, lille streamingboks har måske haft nogle enkelte dårlige oplevelser, der ganske vist er småfejl, men som er meget irriterende. Et eksempel er en fejl, hvor AppleTV crasher og genstarter, når man bruger den sammen med Apples Remote-app til iOS. AppleTV er ikke ligefrem hurtig til at genstarte, så det kan være ret irriterende, hvis man bruger den til at streame musik ud i ens hjem.


På samme måde har nogle haft problemer med at AppleTV starter op i den forkerte opløsning, samt at musik fra iCloud eller streamet fra via AirPlay ikke kan spille, mens man har et foto-slideshow kørende på ens TV-skærm.


Alle disse ting bliver dog addresseret i den nye version af softwaren til AppleTV, der også skulle give bedre muligheder for at udvikle iOS-apps til platformen for udviklerne.


 

Annonce