Forside Indhold og distribution Film

YouSee og TDC klar med TV-serierSnart kan bliver det muligt at supplere filmleje med leje af TV-serier, hos TDC og YouSee,


 


TV-serier til lån 


Snart kan du også få adgang til frit at se TV-serier via YouSee og TDC, erfarer recordere.dk.


Kunder på TDC Home Trio og YouSee Plus har adgang til filmleje fra sofaen, og for plus-kunderne hos de to TV-distributører er der endda 100 gratis film at vælge imellem ved siden af.


Snart suppleres de gratis film med et TV-univers også, hvor det bliver muligt at låne serier. Plus-kunder hos YouSee og TDC Home Trio forkæles dermed med fri adgang til en række TV-serier.


 


 Comedy-serien Cougar Town har bl.a. Courtney Cox (kendt fra Venner) på plakaten.


 


 


Serier fra ABC og Warner


Ved premieren bydes på TV-serier fra leverandører som ABC og Warner.


Det betyder at vi kan vente premiere-titler som Cougar Town (comedy-serie), Grey’s Anatomy (hospital-serie) og The Mentalist (politi-serie).


ABC står også bag serier som Lost, Desperate Housewives, Brothers and Sisters og mange flere, mens Warner kan byde på Joey, Dallas 2012 m.fl.


Præcis hvilke titler der vil være tilgængelige på premieredagen, og hvilke der følger senere, har vi endnu ikke kunnet få oplyst.


 


 

The Mentalist er en amerikansk politidrama-serie.


 


Starter i september


Premiere-datoen hos både YouSee og TDC sat til:


Mandag den 3. september.TV-serierne vil være frit tilgængelige for plus-kunder, til gengæld har YouSee annonceret en prisstigning på det abonnement. Fra 1/10 vil det koste kr. 99,- per måned for YouSee Plus inklusiv digital-boks, mens plus-abonnementet uden boks stiger fra 30 kr. til 40 kr/måned.


Senere på året udbredes disse film og tv-serier til alle. Det sker når YouSee lancerer en ny abonnementsbetalt streamingtjeneste i Danmark, der skal kunne tage kampen op med Netflix. Mere nyt om den ventes senere i denne måned.


Hvilke TV-serier vil du gerne have adgang til at se?

Annonce