Forside Nyheder

Denons nye Blu-ray er klar til Netflix


Med indbygget netværk, Netflix, USB, 3D samt understøttelse af alverdens medieformater er Denons nye Blu-ray-afspiller en ægte universal-afspiller.


DBT-3313UD er en kompromisløs-Blu-ray-afspiller, som understøtter næsten alle tænkelige disk- og medieformater og også kan fungere som netværksafspiller for alle hjemmets mediefiler, samt vise film fra via video-on-demand.


På lydsiden er DBT-3313UD parat til dagens bedste HD-lyd med afspilning af 24-bit/192kHz-musikfiler, Dolby TrueHD og DTS-HD Master Audio.


Parres Blu-ray-afspilleren med Denons surroundreceivere, som de nye modeller AVR-3313 og AVR-4520, er det muligt at bruge Denon HD Link. Her overføres lyden digitalt med et minimum af den jitter-tidsforvrængning, der ofte plager overførsel mellem digitale apparater og fører til en hård og “mekanisk” lyd.


DBT-3313UD fås i sort finish.


 
 


Klar til Netflix filmstreaming


Ejere af Denon DBT-3313 kan se frem til næste revolution inden for streaming. Denon DBT-3313 er nemlig klar, når videostreaming-tjenesten Netflix lanceres i Danmark inden for en nær fremtid.


Den indbyggede netværksfunktion gør DBT-3313UD til et multimediecenter. Ad denne vej kan du afspille både musik, fotos, videoklip og HD-film fra din computer, en netværksharddisk og fra internettet eller fra en almindelig USB-nøgle i den frontplacerede USB-sokkel. Med fuld fjernbetjening.


Hvis du har en ny Denon surroundreceiver, kan du fjernbetjene alle vigtige funktioner på DBT-3313UD via Denon Remote App på din smartphone (iOS og Android).


 


Pris og tilgængelighed
 
Denon DBT-3313 kan opleves i udvalgte Hi-Fi Klubben butikker i oktober.


Pris 7.999,-/stk

Annonce