Forside Nyheder

Google Drive-app ligner mere og mere Google Docs


 


Googles Drive-app til iOS bliver mere og mere brugbar. Ud over at kunne lagre og tilgå ting i skyen, kan Drive nu også gøre ting, som konkurrenter som Dropbox og iCloud har noget sværere ved.


Google har nemlig lagt funktioner fra Google Docs ind i selve Drive-app?en til iOS. Det betyder, at du for eksempel kan redigere i dokumenter direkte i app?en, men også se, hvordan andre redigerer i det samme dokument ? i real time.


Det er ikke de store redigeringsværktøjer, der er tilgængelige, men du kan som det mindste ? ud over at ændre selve teksten, selvfølgelig ? formattere teksten med fonte osv. En anden nyhed på iOS er at du nu også kan se præsentationer, du har lavet i Google Docs, direkte i Drive-app?en.


På Google Drive-app?en til Googles egen platform, Android, er der også sket lidt. Her kan du nu ud over førnævnte funktioner også tilføje kommentarer eller se kommentarer fra andre brugere, og hvis der er tabeller i dokumenterne, kan du nu også se disse. Læs mere HER.


 


Annonce