Forside Nyheder

Ingen 4G i iPhone 5 før til november


 


Den totale nedtur har ramt de danske teleselskaber. iPhone 5 vil ikke fungere med 4G når den kommer i butikkerne i næste uge, skriver Mobilsiden.dk.


Da Apple under stor mediebevågenhed præsenterede iPhone 5 kunne jublen, fra de danske teleselskaber, høres næsten til Californien, hvor keynoten blev holdt. 4G LTE var understøttet i iPhone 5.


Dermed undgik Apple den ballade som ramte dem, da de tidligere på året offentliggjorde deres tredje iPad, der godt nok havde 4G, men blot ikke på de frekvenser, der anvendes i Danmark. Det gjorde reelt iPad 4G-ubrugelig i Danmark.


Selvom det hurtigt stod klart, at iPhone 5 kommer til de danske butikker med 4G på frekvenserne 850 og 1.800 MHz, hvilket satte TDC ud af 4G-spillet i forhold til iPhone 5, havde de tilbageværende selskaber, nok ikke forventet en lussing af skuffelse fra Apple.


Meldingen der kom fra verdens mest magtfulde selskab, fik begejstringen til at forstumme med et trylleslag.


iPhone 5 HAR 4G LTE indbygget i hardwaren, men Apple har endnu ikke fået softwaren til at spille sammen med 4G-nettene, i vores markedsområde.


Mobilsiden.dk erfarer, at teleoperatørerne efter test af iPhone 5 på netværkene, har været i dialog med Apple, som bekræfter problemerne.


4G-fejlen i softwaren forventes løst af Apple gennem en software-opdatering, der forhåbentlig ligger klar i november måned. Dette er dog ikke bekræftet.


 


Kilde: Mobilsiden.dk

Annonce:
Forrige artikelNy filmtrailer for Hobbitten
Næste artikelVIND: HiFi & Surround fribilletter
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.