Forside Nyheder

VIND: HiFi & Surround fribilletter

 
Hotel Marriott ved havnen lægger hus til årets HiFi-udstilling  (Foto: Hotel Marriott)


 


HiFi & Surround 2012


Vind fribilletter til udstillingen HiFi & Surround i København i den kommende weekend.


Så er det blevet tid til årets HiFi-udstilling. Dørene slås op denne weekend, på hotel Marriott Copenhagen på Kalvebod Brygge i København.


I en tid hvor mange udstillinger pludseligt føler der skal vaskemaskiner og mobiltelefoner med, er HiFi & Surround idag den eneste udstilling i Danmark hvor man fastholder et fokus på HiFi & Surround.


Samtidig er faciliteterne på HiFi & Surround så gode som det nu engang er muligt, idet seriøs demo af lyd og billede foregår i lukkede rum istedet for i en stor messehal. Det giver de optimale muligheder for seriøse demonstrationer af HiFi & Surround, og allerede nu har flertallet af branchens seriøse leverandører meldt deres ankomst.


Blandt udstillerne, er nogle af branchens største aktører, men også mange fra den underskov af både nye og etablerede leverandører, som leverer noget af det ypperste hifi og surround udstyr der er på markedet.


Udstillingen viser både det absolut nyeste så som trådløse højttalere, streaming og DACs, men også helt igennem klasssisk hifi som pladespillere og pickups har en fremtrædende plads på udstillingen.


Læs mere om udstillingen her


 


Tid og sted


Udstillingen finder sted i weekenden den 22. og 23. September på Marriott Copenhagen, Kalvebod Brygge. (gå afstand fra hovedbanegården).


Lørdag er der åbent fra kl. 11-18 og søndag fra kl. 11-17.


Entre er kr 100,-


 


Vindere af fribilletter


I samarbejde med arrangøren af HiFi & Surround udloddes 3 x 2 fribilletter til udstillingen.


Konkurrencen er nu slut og vinderne blev:  • Kresten Scheel
  • Nicholaj Hansen
  • Henrik Hansen

Tillykke, og god udstilling.

Annonce:
Forrige artikelIngen 4G i iPhone 5 før til november
Næste artikelDer er fejl i Apples nye iOS-kort
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.