Forside Nyheder

Så kom LG også med på lancerings-vognen


 


Da vi for nylig skrev om, at HTC var fulgt med i kølvandet på Samsung, Motorola, Nokia, Sony og Apple, der alle annoncerede nye smartphones i løbet af slutningen af august og september, manglede der en enkelt spiller. Og det er naturligvis sydkoreanske LG.


Men de vil naturligvis ikke lade sig slå ud af konkurrenterne, så nu har de OGSÅ indkaldt til et september-pressemøde.


Ganske i stil med Motorolas drillende forsøg på at stjæle opmærksomheden fra Nokia ved at lægge deres pressemøde på samme dag som sidstnævntes, ligger LGs event på samme dag som HTCs. Det er om en lille uge – 19. september – at LG nu også vil præsentere noget nyt på smartphone-fronten.


Det er dog ikke så længe siden, at vi fik lov at møde LGs flagskib, Optimus 4X HD, så det store spørgmål er, hvad LG har i posen til os denne gang. Som man kan se af ovenstående invitation, er arrangementet dog lavet i samarbejde med Qualcomm, der står for en hel del af selve mobilteknologien i verdens nuværende smartphone-generation. Det har fået flere til at spekulere i, at vi kommer til at se Optimus G, en quad-core-telefon med LTE og Snapdragon-processor, der skulle have en hel del muskler under motorhjelmen.


Vi skal nok holde jer opdaterede.

Annonce