Forside Nyheder

Nokia Lumia 920/820 lander 1. november…


Der er store forventninger til Nokia Lumia 920 og 820. Nu er vi kommet nærmere en lanceringsdato.


Microsoft har allerede proklameret, at de præsenterer Windows Phone 8 og lancerer den officielt 29. oktober. Men der går kun få dage herefter, før Nokias Lumia 920 og 820 er tilgængelig i butikkerne i EU. I hvert fald, hvis man skal tro tyske Vodafones Facebook-side.


Her proklamerede de nemlig tidligere på dagen, at de to telefoner vil være klar ?im handel? 1. november, hvilket ifølge Engadget er på linje med en tidligere lækage fra lagersystemet hos det tyske svar på Elgiganten, Media Markt.


Om det så også bliver den danske lanceringsdato, kan vi ikke sige med sikkerhed. Nokia har tidligere lavet differentierede lanceringstidpunkter, for eksempel blev Lumia 900 lanceret i USA før den blev det i Skandinavien. Men mon ikke vi kan få den i hænderne nogenlunde samtidig med tyskerne? Ellers må man en tur over grænsen.

Annonce