Forside Nyheder

Kun Netflix på 2012-modeller TV og Blu-ray


 


Netflix vil være tilgængelig på en flere medieafspillere og spillekonsoller, men indenfor TV og Blu-ray er det kun de seneste modeller fra i år.


Hvis i har fulgt kommentar-sporet på nyheden “Netflix er tæt på dansk lancering“, så er Netflix blevet tilgængelig i en række produkter.


Torsdag åbnede Microsoft for Netflix i den danske del af Xbox 360 og Windows 8 får det. Sony har åbnet for Netflix i PlayStation 3, og fra Sverige forlyder det at Netflix også er dukket på i Apple TV. Indenfor TV-produkterne har Panasonic, LG, Samsung og Sony fået Netflix i deres Smart TV på 2012-modellerne nu.


Men én ting går igen – for de almindelige TV- og Blu-ray produkter nævnes kun 2012-modellerne. Hvad med TV fra 2011 eller ældre?


Recordere.dk har talt med kilder hos de fire store mærker (Samsung, Panasonic, Sony og LG) og herfra lyder det samstemmende: Netflix kommer kun på 2012-modellerne.


Endnu er der ingen officiel forklaring på hvorfor det kun er 2012-modeller af TV- og Blu-ray der kan håndtere Netflix. Det tjekker vi op på når Netflix kommer til København tirsdag.

Annonce