Forside Nyheder

Vink til GPS’en i bilen


Ud fra beskrivelsen alene kan det være lidt svært at vurdere, om det er en gevinst for trafiksikkerheden eller ej. Men et faktum er det, at Pioneer har lanceret en ny GPS-enhed til bilen, der kan genkende gestikulation.


Med andre ord kan du vifte med hænderne foran den for at få den til at reagere, i stedet for at skulle trykke på skærmen. Du kan blandt andet hive en menu frem på skærmen for f.eks. at aktivere en af dine favoritdestinationer.


Raku Navi, som enheden hedder, er foreløbig kun til salg i Japan. Men den er en del af en serie af nyskabende navigationsenheder, som Pioneer viser frem i disse måneder.


Serien indbefatter også Carrozzerria, en GPS-enhed, der giver dig et heads-up-display på forruden, og som Pioneer viste frem første gang før sommeren.

Annonce