Forside Nyheder

Nu kommer Nexus 7 med 3G


Google og Asus? populære tablet risikerer nu at blive endnu mere populær. Et af argumenterne for ikke at købe den, er netop blevet udraderet, efter at der nu er lanceret en model med 3G ombord.


Problemet med Nexus 7 har været, at dens lagerplads var nedprioriteret, fordi Google gerne ville have, man tilgår alting i skyen. Der var heller ikke nogen mulighed for f.eks. at udvide lagerpladsen via hukommelseskort.


Det ændrede Google på, da de lancerede en version med 32GB om bord, og nu kan man altså også få en version med 3G, der foreløbig har debuteret på markedet i USA. Dermed bliver skyen også tilgængelig, når man ikke lige befinder sig i nærheden af et trådløst netværk.


Det, der er i interessant i denne sammenhæng, er at Google Nexus med 3G sælges ulåst. Den er altså ikke låst til en bestemt teleoperatør, selvom den stadig holder en usædvanlig billig pris på 299 dollar. Der følger dog et AT&T-simkort med, men det er man altså ikke låst til.


Det kan betyde, at vi vil kunne se den herhjemme til omkring 2.500 kroner i ulåst form, hvilket er ca. hvad en iPad mini uden mobil dataforbindelse koster.


Du kan læse mere om den nye Nexus 7 her.

Annonce