Forside Nyheder

Tyve løb med TV for 1 mio. kroner


 


Et elektronikfirma i Aarhus har fået tømt lageret for TV-apparater og højttalere.


En elektronikforhandler bosat i Aarhus mødte søndag ind til et noget amputeret tv-lager. Det skriver Jyllands-Posten.


Tyvene gik målrettet efter et elektronik-lager på Gunnar Clausens Vej i Viby, og efterlod et hul i muren og et tomt lager.


?Man kunne godt formode, at gerningsmændene har haft en konkret viden om forholdene derude. Det rum, de kom ind fra, er et lejemål, der pt. ikke er udlejet, og derfor har det kunnet få arbejdsro til at komme ind til selve lageret,? siger Mogens Brøndum, politikommissær ved Østjyllands Politi til Jyllands-Posten.


Tyvene anvendte en vinkelsliber til at bryde igennem muren til elektroniklaget, hvor de stjal tv-apparater af mærkerne Philips og Samsung samt Creative-højtalere, fortæller politiet, som opfordrer til at være på vagt hvis I tilbydes nye billige TV af de mærker.


Værdien af de savnede effekter anslås at være ca. 1 million kroner.

Annonce