Forside Produkter HiFi & Surround

Highend CD-afspiller fra Marantz


 


Marantz SA-11S3 er en ny CD-afspiller i den øvre ende af prisskalaen. 


Trods mange tilbud om download og streaming så lever CD´en stadig i bedste velgående, ihvertfald blandt entusiaster, og nu sender digitalspecialisterne fra Marantz endnu en seriøs SACD/CD maskine på markedet.


Modelnavnet er SA11S3. ?S3? i maskinens efternavn hentyder til, at det nu er 3. generation af den i audiofile kredse så velkendte Marantz SA11. Den ekstremt vigtige D/A konvertering er blevet yderligere forfinet, og SACD drevet er en spritny kreation af (undskyld udtrykket): egen skuffe.


SA11S3 kan også bruges som ekstern DAC konverter for dine andre kilder, fx er der nu en asynkron USB-B indgang, så du nemt kan tilslutte en PC eller Mac. Driverne dertil finder du på Marantz´ hjemmeside. Derudover finder vi både en koaksial og en optisk digital indgang, samt ægte balancerede XLR udgange.


  


Ultrakorte signalveje, ringkerne trafo, et HDAM®SA2 high-speed forstærker modul og et vridningsstabilt kobber-chassis fuldender det virkeligt seriøse indtryk.


Meget af teknikken er nedarvet fra deres Reference HighEnd afspiller SA-7S1, fx deres ?Dynamic Digital Filtering technologi? samt mulighed for to forskellige digitale filtre på ALLE inputs. Med denne SACD/CD afspiller er du derfor fremtidssikret i mange år. Nogle af de anvendte interne algoritmer har indtil nu udelukkende været brugt i professionelle indspilnings-studier. Nu kan du få den samme fantastiske opløsning i dit eget lytterum eller stue – med den samme flotte soundstage og en perfekt tonal balance.


  


Pris og tilgængelighed


Marantz SA-11S3 koster kr. 29.995,-


Forhandles af: hififreaks.dk

Annonce