Forside CES CES 2013

En slags Roomba til dine vinduer


I vores serie om mystiske ting, vi har fundet i de bagerste, skumle hjørner af CES-messen, er vi nu nået til en robot ud over det sædvanlige, der kan gøre en hel del mennesker arbejdsløse.


Vi er efterhånden alle bekendte med støvsugerrobotter, såsom iRobots Roomba og tilsvarende fra Samsung og LG. Men firmaet Ecovacs er gået skridtet videre og har introduceret en hel serie af robotter, der kan klare forskellige opgaver i hjemmet.


Den mest imponerende af disse er Winbot 7. Som navnet antyder, så har Winbot noget med vinduer at gøre. Det er nemlig en vinduespudser-robot. Den suger sig simpelthen fast til en rude og smutter så rundt på ruden og pudser løs.


Sugekopperne i Winbot 7 kan holde op til 17 kilo fast på ruden, langt mere end hvad Winbot?en vejer. Alligevel findes der ekstra sugekopper, der holder Winbot fast i et kabel, hvis man skulle bruge den højere oppe end i stueplan. Du kan se Winbot i aktion HER.


De tidligere Winbot-modeller kunne købes i Europa til omkring 400 dollar / ca. 3000 kroner inklusive told og moms. Så mon ikke også den nye kommer til at ligge deromkring.

Annonce:
Forrige artikelSamsungs Ultra HD TV låner design fra B&O
Næste artikelGør din QNAP NAS til et mediecenter
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.