Forside Nyheder

Historisk aftale: Canal Digital får TV3


 


En historisk aftale på tv-markedet er kommet i hus. Canal Digital kunder får adgang til TV3 og TV3 PULS.


Satellit-tv udbyderen Canal Digital i løbet af de sidste to måneder er der indgået aftaler om distribution af TV3 Sport 1(det tidligere TV 2 SPORT), alle TV 2 kanalerne incl. den nye TV 2 FRI samt nu også TV3 og TV3 PULS.


Dermed rykker der endnu flere Viasat-kanaler ind hos konkurrenten, og det gør aftalen historisk.


Den nye aftale betyder at Canal Digitals kunder kan se frem til kendte programmer som Paradise Hotel, Master chef og Luksusfælden, samt en række attraktive sportsrettigheder som fx Champions League fodbold, endnu mere Superliga fodbold, NFL, Ishockey VM og Wimbledon tennis.


Med dagens aftale fortsætter opgøret med den traditionelle konkurrencesituation på markedet. Det styrkede udbud af danske tv-kanaler og en i særklasse høj signal-kvalitet, gør satellit-tv langt mere attraktivt for de husstande, som hidtil har været nødt til at vælge kabel-tv eller tv gennem det gamle kobbernet for at få det mest komplette udbud af danske tv-kanaler. 


?Vores strategi handler om det bedste tv i den bedste signalkvaltiet. Vi vil sikre kunderne et bredt udvalg af tv-indhold, og derfor er vi meget glade for at få TV3 og TV3 PULS med i alle vores tv-pakker.” fortæller Jarl Søderman, adm. direktør hos Canal Digital Danmark, og fortsætter:


“Jeg er sikker på, at vi nu kan øge konkurrencen mellem de forskellige tv-platforme, så de danske forbrugere får flere muligheder at vælge imellem.?Det samme kommer til at gælde Viasat, der får SBS-kanalerne Kanal 4 og Kanal 5 nu. Læs mere her.


TV3-kanalerne lanceres på Canal Digital den 5. februar.

Annonce