Forside CES CES 2013

Panasonic Pressemøde CES 2013Foto: recordere.dk fra Panasonics pressemøde


Panasonic’s pressemøde på CES 2013


Panasonic satser stort på LED teknologi. Men der er stadig lige så mange plasma modeller som LED.


Designet på Panasonic?s nye LED TV har fået et enormt løft, og det er godt at se at den japanske gigant endelig kan tage kampen op på design mod LG og Samsung.


Kamera genkender brugeren


De nye Smart Viera modeller fra Panasonic kan genkende brugeren af TV?et og på den måde opsætte Smart TV?et til den enkelte brugers indstillinger.Swipe & Share 2.0


Panasonic har i flere år givet mulighed for at man kan sende TV signal og billeder frem og tilbage mellem tablets og TV?et, og i 2013 kommer version 2.0 af deres ?swipe & Share? teknologi.Brug touch-pen direkte på TV?et


Nu kan du tegne og fortælle på dit Panasonic TV.  Og billederne kan deles hurtigt ved hjælp af en tablet eller smartphone.Styr YouTube fra din tablet


Alle kender problemet med at skulle søge efter videoer på YouTube med en almindelig fjernbetjening. Med de nye Panasonic TV kan man styre og indtaste teksterne fra sin Tablet. De skal blot være på samme netværk.Home-shopping ? Only in US


Panasonic har i USA indgået et samarbejde med ?Home-Shopping-Network?, og kan nu i deres smart TV platform tilbyde at man kan browse og købe produkter direkte fra TV?et.


Produktet kalder de ?Shop By Remote?. Køb ind med fjernbetjeningen.32 nye HDTV modeller fra Panasonic


16 plasma og 16 LED (32-65?). Vi skal nok komme med meget mere info, når vi er på standen på CES 2013, der officielt åbner i morgen.


Der var naturligvis også masser af spændende nyheder inden for Blu-ray afspillere og digital kameraer.


Vi skal nok dække hele Panasonics stand i en senere artikel.


TV Specifikationer


VT60 Series
The VT60 series includes three screen sizes ? the TC-P55VT60, 55-inch class; TC-P60VT60, 60-inch class; and TC-P65VT60, 65-inch class.  The VT60 Series achieves the ultimate in advanced design combining built-in side speakers and a built-in camera with a Full HD 3D display delivering 1080p resolution via an Infinite Black Ultra Panel. Similar to the ZT60 series, the VT60 models are equipped with enhanced connectivity features including VIERA ConnectTM, My Home Screen, built-in Wireless LAN and Web Browser, Swipe and Share 2.0.  The VT60 Series also includes a Touch Pad Controller and voice interaction with three HDMI and three USB connectors. The VT60 Series also includes two pairs of Active Shutter 3D Eyewear.  3000 Focused-field Drive technology produces image resolution of 1080 lines for 2D images, to provide crisp, clear image motion. The VT60 also features THX in both 2D and 3D modes *1 as well as ISFccc Calibration Mode with Advanced Calibration. Calibrators adjust the detailed picture setting with the calibration software (CALMAN? )provided by SpectraCal Inc.
 


ST60 Series
The TC-P50ST60, 50-inch class; TC-P55ST60, 55-inch class; TC-P60ST60, 60-inch class and TC-P65ST60, 65 inch class comprise the ST60 series of Full HD 3D VIERA® HDTVs. The ST60 models include Infinite Black Pro Panel with 2500 Focused Field Drive and 1080p Full HD resolution for pristine picture quality.  The ST60 Series features VIERA Connect, My Home Screen, a Web Browser, Swipe and Share 2.0, and voice guidance.  The series includes three HDMI connections, two USB ports and two pairs of Active Shutter 3D Eyewear.
 


S60 Series
The S60 Series is one of two non-3D models in this year?s HDTV Plasma lineup.
There are five screen sizes in the S60 Series ? the TC-P42S60, 42-inch class; TC-P50S60, 50-inch class; TC-P55S60, 55-inch class; TC-P60S60, 60-inch class; and TC-P65S60, 65-inch class.  The S60 Series includes an Online Movies feature — a service that provides select IPTV functionality by offering access to popular applications for streaming movies and other videos.  All S60 models offer 1080p Full HD resolution, built-in Wireless LAN, 600Hz Sub-field Drive, Media Player; DLNA, VIERA® Link, two HDMI connections and two USB ports.X60 Series
The X60 Series is one of two non-3D models in this year?s HDTV Plasma lineup.
There are two screen sizes in the X60 Series — the TC-P42X60, 42-inch class and TC-P50X60, 50-inch class.  The X60 offers 720p HD resolution; Media Player; 600Hz Sub-Field Drive; Game Mode; two HDMI connections and one USB port.


 Her kan du se pressemødet på video


Video streaming by Ustream


Foto: recordere.dk fra Panasonics pressemødeFoto: recordere.dk fra Panasonics pressemødeFoto: recordere.dk fra Panasonics pressemødeFoto: recordere.dk fra Panasonics pressemødeFoto: recordere.dk fra Panasonics pressemødeFoto: recordere.dk fra Panasonics pressemødeFoto: recordere.dk fra Panasonics pressemødeFoto: recordere.dk fra Panasonics pressemødeFoto: recordere.dk fra Panasonics pressemøde
Foto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dk
Foto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dk
Foto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dk
Foto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dk

Annonce