Forside CES CES 2013

Samsung viser Smart TV Evolution Kit på CESSmart TV 2013 Evolution Kit fra Samsung. Foto: recordere.dk


Samsung viser Smart TV Evolution Kit på CES


På sidste års CES, lovede Samsung at de i deres top 2012 Smart TV modeller ville tilbyde muligheden for at opgradere deres Smart TV platform via et kit. Nu er første opgradering klar på CES 2013.


2012 Smart TV er jo snart forældet, og så skal man til det igen. De fedeste apps kommer kun til den nyeste platform. Men har man en Samsung top model fra 2012, er der stadig håb. Evolution Kit med Smart TV anno 2013 kommer engang i 2. kvartal. Dog ikke før 2013 TV modellerne er på gaden.


Kittet der monteres bag på TV?et opgraderer både CPU og Smart TV platform til de nyeste specifikationer, som er Quad Core CPU og også indeholder en ny fjernbetjening med indbygget mikrofon. Boksen indeholder også en udgang til nyt ethernet kort, da den gamle port åbentbart ikke er kompatibel med det nye kort.


Opdateringen tager ca. 15 sekunder første gang du tænder TV’et efter monteringen. Samsung vil ikke love at alle 2012 apps er kompatibel med 2013 specifikationerne, men de fleste apps burde virke. Det er i øvrigt vigtigt at understrege at alle settings på dit Smart TV skal sættes op igen, når det nye kit er installeret.


Det bliver ikke billigt at opgradere. Samsung Nordic regner med en pris på mellem 2.000 og 2.500 kr.Smart TV 2013 Evolution Kit fra Samsung. Foto: recordere.dkSmart TV 2013 Evolution Kit fra Samsung. Foto: recordere.dk

Annonce