Forside Nyheder

Se Jurassic Park i 3D før den kommer i biffen


Jurassic Park er på vej i biograferne i en 3D-version. Men inden da kan du købe den til hjemmet.


Hvis du er typen, der køber dine filmskiver i USA, kan du glæde dig til slutningen af april. Der kommer Jurassic Park nemlig på Blu-ray i en 3D-udgave med forbedrede special effects. Det sker den 26. april, kun en uge efter, at filmen har haft premiere i de amerikanske biografer.


Men i Danmark går der et par måneder længere, inden Steven Spielbergs klassiske dinosaurfilm sender Velociraptorer ud gennem biograflærredet og i hovedet på det brilleklædte publikum. Her har filmen nemlig først premiere 13. juni. Så hvis du ikke kan vente, er det måske noget med at smutte på nettet og bestille filmen så snart du kan.


Den amerikanske Blu-ray-version kommer i to udgaver. En luksusudgave med 3D-versionen på Blu-ray, en DVD med ekstramateriale og en kopi til onlineversionen på Ultraviolet-systemet. I den anden udgave er filmen ikke i 3D, men har stadig de nye, forbedrede CGI-scener ombord.

Annonce