Forside CES CES 2013

Sony home cinema med 4K-opskalering


 


Sony præsenterer årets nye home cinema anlæg, underholdningssystemer med højttalere, og blandt nyhederne er opskalering til Ultra HD (4K).


Sense of Quartz hedder Sonys designlinje for 2013, og den går igen på årets modeller af Sony BRAVIA-tv.


Dette års N-serie af hjemmebiografsystemer fra Sony kan automatisk opskalere filmene til 4K-opløsning, til brug på et Ultra HD TV eller projektor.


Sonys hjemmebiografsystemer leveres med tynde glasfiberhøjttalerenheder, baseret på Magnetic Fluid-teknologi. Den magnetisk væske (ferrofluid) er oprindelig udviklet af NASA til deres rumprogram, og nu bruges den også i hjemmeelektronik. Ifølge Sony opnås med denne teknologi højttalerne med en  nøjagtig og fyldig lyd, selv ved høje lydniveauer.


Overførslen af lyd til baghøjttalerne foregår trådløst.


Sony har også skabt en ny surround-effekt til sportsudsendelser. Her har de brugt akustiske data fra et brasiliansk fodboldstadion, til at at skabe en stemning i lyden som efterligner den der opleves fra tribunerne. Anlægget giver tilmed den mulighed, at du kan fjerne kommentator-lyden og kun høre lyden fra stadion eller motorbane. 


Er din smartphone eller tablet udstyret med NFC, skal blot berøre musiksystemet med den, så forbindes de to enheder sammen via Bluetooth uden opsætning eller koder. Derefter kan du streame din musik trådløst til hjemmebiografens højttalere og afspille dit eget fest-soundtrack for gæsterne til din næste fest.


Du kan streame HD-film og musik fra enhver pc på netværket, og via Wi-Fi er der også mulighed for at tilgå online-tjenester fra Sony og andre populære udbydere af underholdning. Et abonnement til Sony Entertainment Network giver dig adgang til millioner af sange og reklamefri radiokanaler fra Music Unlimited, ligesom du kan tilgå populære filmtjenester som bl.a. Netflix og følge med på Facebook og Twitter, mens du ser tv.


Betjen din hjemmebiograf med din Xperia Tablet eller Xperia Smartphone med TV SideView. Denne gratis app til Android og iOS gør det let at bruge kanaloversigten, udforske online-tjenester eller finde mere indhold relateret til det, du ser. Kontrollen over hjemmeunderholdningen er altid lige ved hånden.


 


Galleri


Tjek modeller, design og priser i galleriet herunder. 
Tryk på billedet for et slideshow over udvalgte 2013 Sony Home Cinema (med priser).

Annonce:
Forrige artikelPhablet på vej fra Sony?
Næste artikelPanasonic flytter kalibrering ud i smartphone og tablet
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.