Forside Nyheder

Philips vil også streame – men kun med en tunerGalleri: Philips 8000 series TV (2013)


 


Årets Philips TV tager også hul på det moderne hjem, og tilbyder at streame TV rundt i huset. Dog er der kun én tuner til deling.


Philips er klar med årets TV-modeller, nyheder de beskriver som den næste Smart TV generation.


Her lokkes med multiroom, der kan sende tv-signalet trådløst til alle Philips tv i hjemmet, sammen med en forbedret integration med smartphones og tablets.


Dermed følger Philips den trend, som også Panasonic og Samsung er hoppet med på. Nemlig muligheden for at streame TV-signalerne rundt i huset, til flere skærme.


“Vi går fra at være tv-seere til tv-brugere, dette er vores udgangspunkt, ved udviklingen af den nye generation af TV. Philips Ambilight TV 2013 er grænseløs, ikke blot når det kommer til levere af indhold, men også når indholdet leveres,” siger Joakim Örnstig, Nordic Marketing Direktør hos TP Vision, der producerer og sælger Philips TV. 
Galleri: Philips 7000 series TV (2013)


 


Multiroom


Multiroom-funktionen gør det muligt at flytte tv-billedet til alle Philips tv i huset. Philips TV er dog kun udstyret med én tuner, så det er ikke muligt at se ét TV-signal på det primære TV, mens der ses noget andet på skærm nr. 2.


Til gengæld kan der deres fotos og musik, fra det primære TV til skærme, tablets og smartphones, med Philips App kaldet “My Remote”, og via Miracast kan skærmbilledet fra pc, smartphone eller tablet sendes op på TV’et.


Designet er glas og metal, med farvevalg i sort, grå, sølv eller hvid. Og så kommer også 2013-modellerne kommer fortsat med den farvede belysning bag TV’et – Philips Ambilight.


Priser og tilgængelighed er ikke oplyst.


Se også: Alle nye Philips TV får Netflix

Annonce