Forside Nyheder

HTC One bliver forsinket


HTC har netop bekræftet, at de ikke kan producere nok eksemplarer af deres nye HTC One-flagskib til at følge med efterspørgselen. Det sker i en officiel udtalelse til gadget-bloggen Engadget.


Det betyder, at hvis du har gået og ventet på at telefonen skulle lande i din yndlings-smartphone-biks i slutningen af denne måned, så kommer du til at vente til et foreløbigt ukendt tidspunkt i april.


Hvis du derimod har mulighed for at købe den hos O2 i Tyskland, kan du køre derned og hente den. På globalt plan er de nemlig de eneste, der skulle få HTC One til tiden.


De, der har forudbestilt HTC One har ?naturligt nok ? førsteprioritet, og det betyder at det meste af den første bunke One-eksemplarer, der er produceret, ryger til dem. Det er den næste produktions-runde, der er blevet forsinket, og man må formode, at HTC således havde undervurderet, hvor mange, der ville forudbestille det nye flagskib.

Annonce