Forside Indhold og distribution Spil features

Spilanmeldelse: Tomb Raider


 


Lara Croft er tilbage i Tomb Raider. Vi har spillet spillet og er klar med gameplayvideo fra spillet.


Imorgen, tirsdag, er Lara Croft klar til nye eventyr,  når spillet Tomb Raider udgives til PlayStation 3, Pc og Xbox 360. Spillet genstarter serien om Lara Croft og man møder hende som ung og uerfaren skattejæger på vej på sit første eventyr. Tingene går dog ikke helt som forventet og da Laras skib forliser, havner hun på en afsidesliggende ø fyldt med skatte, grotter, gåder og fjender.


Det ny Tomb Raider spil er virkelig en fornøjelse at spille og ideen om at starte på en frisk er rigtig god. Lara vokser dog hurtigt med opgaven og snart skal der både skydes med pistoler, bruges bue og pil, nedkæmpes dyr i skoven og selvfølgelig løses puzzles. Tomb Raider anno 2013 minder meget om Uncharted serien, så er du til den slags kan vi varmt anbefale spillet.


Grafikken er smuk, mulighederne mange og spillet er stort nok til at du sagtens kan bruge lang tid udenfor selve hovedhistorien.


Den første time af Tomb Raider føles en smule forudbestemt, men hold ved og du vil snart få lov til at slå dig løs. Vi har lavet en lille gameplayvideo hvor du kan se Lara Croft i action. Videoen foregår et par timer inde i spillet, hvor Lara Croft så småt er ved at have styr på våbenbrug og har indset at øen bestemt ikke er fyldt med venligtsindede mennesker.


Selvom videoen mest foregår i og omkring bebyggelse, så er er der masser af tid, hvor Lara begiver sig omkring i vildnisset eller i grotter dybt under jordens overflade. Tomb Raider får et fint 9 tal fra os.


Tomb Raider udkommer den 5. marts til Xbox 360, PS3 og PC.


Testet på PS3.


Karakter 9/10


 


* OPDATERET


Den første video vi lagde op var ikke lav opløsning. Vi har derfor lagt en ny video op, så i kan nyde spillet i den kvalitet det fortjener (dog ikke samme sted i spillet). Den “gamle” video kan forsat ses nedenfor. 


 10 min. gameplayvideo fra Tomb Raider. NB. Ikke optimal billedkvalitet. 

Annonce