Forside Nyheder

Er dette Facebooks smartphone?


Vi har hørt rygterne flere år, men nu er der meget, der tyder på at Facebook-telefonen endelig kommer.


Det bliver ikke i form af en smartphone, der har Facebook-logoet plastret ud over det hele. De foreløbige rygter siger snarere, at der er tale om en Android-udgave med specielt fokus på Facebookbrug, og at hardwaren vil blive leveret af HTC. For eksempel skulle launcher?en i smartphonen være noget, der hedder Facebook Home.


Tirsdag slap der så et rygte ud om at telefonen, du ser ovenfor, er den telefon, der vil huse den specielle ?Facedroid OS?. Det er en af de mere troværdige lækage-kilder, @evleaks, der om vanlig har brugt Twitter til at løfte sløret for telefonen, der hedder HTC First.


Der er ifølge Android Police tale om en mellemklasse-telefon med en dualcore Snapdragon S4-processor, 1GB RAM og 5 megapixels kamera, hvilket svarer til en telefon, som HTC tidligere har udviklet på under navnet Myst.


Efter på torsdag ved vi dog meget mere.

Annonce