Forside Nyheder

Den nye Xbox hedder Xbox One


 


Med et design, der minder langt mere om et AV-produkt, og et navn, der signalerer, at alle ens underholdningsenheder skal samles i ét, har Microsoft netop vist den nye Xbox frem.


Navnet er Xbox One, og fra starten af Xbox-pressemødet stod det klart, at TV-oplevelser var lige så højt prioriteret som spil-delen. I introduktionen så vi en række Microsoft-hotshots, men også Hollywood-drømmeskabere som Steven Spielberg og JJ Abrams. Og det signalerer, at ikke-spilbaseret underholdning er ret højt på prioriteringslisten.


Det understøttes af, at designet af den nye Xbox i højere grad ligner en strømlinet designet Blu-ray-afspiller eller et dyrt mediecenter, end det ligner en spilkonsol.


Derfor startede præsentationen også med TV-delen. Her kunne man blandt andet se, hvordan Xbox kan slå over på live-TV bare ved at sige ??Watch TV? ? og man kan skifte med stemmen mellem TV, spil og andet Xbox-indhold lige så hurtigt som at skifte kanaler på TV?et.


 


Øvrige artikler om emnet


Flere tekniske detaljer om Xbox One


Xbox One får kabel-tv tuner


Galleri: Xbox One


Xbox One kommer senere i år


Microsoft satser på eksklusiv TV-underholdning til Xbox One


Teknologien bag Xbox One

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.