Forside Nyheder

Ikke et ord om Google TV på I/O


Hvor blev Google TV af under Google I/O-keynoten?


Der var rigtig mange nyheder, der blev præsenteret, da en række af Googles chefer trådte op på scenen I Moscone Center West I San Francisco igår. Selv stifter og nuværende topchef Larry Page kom på scenen til sidst og tog imod nogle spørgsmål, selvom han kæmpede med en svær stemmebåndssygdom.


Men et enkelt emne var mystisk fraværende under hele keynoten og blandt de mange nyheder: Google TV.


Googles satsning på TV-platformen har åbenbart ikke noget nyt under opsejling, der er værd at tage med til konferencen. Man kan se Google TV I aktion ude på konference-gulvet, men ellers har Google været mutte om, hvad der ellers har været et større samarbejde med flere elektronikgiganter som f.eks. Sony og Logitech.


Det kan for eksempel undre, at den nye All Access-musiktjeneste ikke er tilgængelig direkte på Google TV, når den nu ellers kommer så meget rundt I hjørnerne, som den gør. Især, når man tænker på at både Microsoft og Apple har deres musiktjenester på TV’et via Xbox og AppleTV.


Vi holder øje med, om der skulle dukke noget nyt op I løbet af dag to på konferencen.

Annonce