Forside Nyheder

Xbox One får kabel-tv tuner
Microsoft Xbox One får DVB-C stick 


Der kommer et tilbehør til Xbox One, så den kan erstatte din kabel-tv boks.


Som vi skrev i en tidligere nyhed, så satser Microsoft stort på at den næste Xbox bliver hele familiens underholdningscenter.


Den nye konsol handler ikke kun om spil, men også om TV, film, musik, billeder og anden underholdning. Men Microsoft ved godt at den slags ikke kommer af ingenting, og derfor gør de også klar til at erstatte din kabel-tv boks.


Den nye Xbox One er – ifølge Microsoft – komplet lydløs og skabt til at blive stuens centrale enhed, som kan styres af stemme og bevægelser, og virker sidstnævnte ligeså godt hjemme som på præsentationen ser det lovende ud.


Microsoft fortæller til recordere.dk at der kommer endnu en nyhed: En kabel-tv tuner til Xbox One. Vel og mærke en der kommer til salg i Danmark.


Der er tale om en MPEG-4 DVB-C tuner i en HDMI-stick, som tilsluttes Xbox One. Herefter kan TV-kanalerne hentes ind i Xbox, og kanal-skifte mv. styres intelligent.


Hvad dette tilbehør kommer til at koste var dog for tidligt at sige, men noget tyder på at Microsoft mener det seriøst, når de fortæller at Xbox One klargøres til at blive stuens nye naturlige center.


 


Øvrige artikler om emnet


Flere tekniske detaljer om Xbox One


Galleri: Xbox One


Xbox One kommer senere i år


Microsoft satser på eksklusiv TV-underholdning til Xbox One


Teknologien bag Xbox One


Den nye Xbox hedder Xbox One

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.