Forside Nyheder

Hvad er det, et Galaxy S4 kamera?
Dette er næppe Samsung Galaxy S4 Zoom, men et photoshop billede.  (Billede fra SAMmobile) 


Samsung Galaxy S4 Zoom er angiveligt Samsungs første smartphone digital kamera. Billedet af den virker dog falsk.


Senere i denne måned afholder Samsung en produktpræsentation i London, og et af produkterne er angiveligt en sammensmeltning imellem en smartphone og et digital kamera.


Samsung Galaxy S4 Zoom skulle den nye hybrid hedde, og det vil være Samsungs første kamera der også kan ringe. Eller første smartphone med et zoom-objektiv, alt efter øjnene der ser.


S4-navnet til trods, så når specifikationerne ikke helt den største Galaxy S4 smartphone. Den er mere som en Galaxy S4 Mini, påhæftet et større kamera, skriver SAMmobile.


Rygterne vil vide at skærmen er en 4,3″ AMOLED, og processoren en 1,6 GHz dual core. Kameraet er et 16 Mpixel med optisk zoom. Intern memory er 8 GB, men med et micro SD slot der tager op til 64 GB kort. Dertil Bluetooth 4.0, Wifi og GPS.


Android version angives til 4.2.2 Jelly Bean, med Samsung Touch-Wiz Nature UX ovenpå.


Samsung Galaxy S4 Zoom skulle være det sidste produkt i S4-familien, der allerede tæller Galaxy S4, Galaxy S4 Active og Galaxy S4 Mini. Det forlyder at den præsenteres d. 20. juni.


Billedet ovenfor, der går nettet rundt som en læk, ligner dog en forfalskning. Noget der er fremstillet i photoshop, med udgangspunkt i eksisterende produktbilleder af Samsung Galaxy S4 Mini som:


 

Samsung Galaxy S4 Mini


Annonce