Forside Nyheder

PlayStation-chef: For tidligt at satse på kameraer til konsoller


Sony bekræfter nu, at det lille PlayStation-kamera, der er lavet til PS4, bliver separat tilbehør.


Kameraet, som Recorderes udsendte fik lov at lege med under et besøg i Sonys VIP-lounge under E3-messen, er mindre end Kinect og er ikke ligefrem noget, Sony har skiltet meget med i forbindelse med PS4-lanceringen.


Derfor har der været en del mystik omkring såvel brugbarheden som den interne konfiguration og hvorvidt, Sony vil gøre som Microsoft og lægge den ned i kassen med en PS4. Men i går bekræftede Shusei Yoshida overfor Engadget, at det ikke bliver tilfældet.


Ifølge Yoshida er det stadig alt for tidligt at satse på den slags teknologi, som han udtrykte det overfor webmediet.


Kameraet, der i Sony-loungen blot hed PlayStation Camera, men andre steder har fået navnet PS4 Eye, kommer til at koste 49 Euro ? ca. 360 kroner med forbehold for moms-varians m.v.


Dermed kommer en PS4 inklusive et dybdekamera ca. til at koste det samme som en Xbox One inklusive Kinect i Danmark, til trods for at den europæiske udsalgspris har 100 Euro til forskel. Men PlayStation-fans får altså muligheden for at vælge kameraet fra.


 

Annonce