Forside Nyheder

Samsungs eksklusive 4K TV er i handlenGalleri: Samsung S9 – Et 84-tommer UHD TV


 


Samsungs første bud på et UHD – Ultra High Definition – TV er landet i butikkerne. Med det bevæger Samsung sig ind på markedet for dyre eksklusive produkter.


Den store koreanske elektronik-leverandør Samsung vil favne hele paletten, også kategorien for de mere eksklusive TV-produkter. Det er Samsung S9 et eksempel på.


Hvad der for få år siden ville have været utænkeligt, er nu en realitet. Et Samsung TV til mere end en kvart million kroner. Men selvom prisen er høj, så er den faktisk mindre end de første indikationer efterlod indtrykket af.


Helt præcist koster dette 4K TV (Ultra HD) kr. 260.000,- og for den pris for køberne et TV som ikke ligner noget andet. Måske er det firkantede design set før, men ikke som her med en 84″ skærm “svævende” i et staffeli. Designet gør dette TV meget synligt i det rum som det placeres i, et bevidst valg fra Samsungs designere. Ideen bag er, at man aligevel ikke kan skjule et stort 84″ TV, så kan man ligeså godt gøre det til et designer-møbel.


TV’et kan rykkes op/ned i højde indeni rammen. Dette er dog med håndkraft, som en del af installationen. Det kan også vippes og vinkles, eksempelvis for at reducere reflektioner.


I selve rammen sidder højttalerne, og der er fra konstruktørenes side lagt vægt på en fornuftig lyd til dette store TV. Det giver samtidig den fordel at der ingen synlige kabler er til højttalerne.


Og netop det med et minimalt antal synlige kabler har været et fokus hos Samsung-ingeniørene. Tilslutningerne sker simpelhen via en ekstra boks, der kan gemmes væk. Imellem boks og TV går kun et enkelt forholdsvis tyndt kabel.


Lige nu kan dette jumbo TV opleves i to Fona-butikker herhjemme. Det er den på Strøget i København og den i gågaden i Aarhus.


Se mere om Samsung S9 her.


 
Galleri: Samsung S9. Foto: recordere.dk

Annonce