Forside Nyheder

Chromecast er totalt udsolgt


?Kan du ikke lige tjekke den der Chromecast-nøgle ud for os?, spurgte Recordere-redaktøren overtegnede journalist. Og selvfølgelig kunne jeg det. Troede jeg.


For da Recorderes-udsendte bevægede sig ud i det amerikanske butiksliv for at erhverve sig en Chromecast-nøgle, var den fuldkommen udsolgt, efter blot to dage på gaden. I det amerikanske svar på Elgiganten, Best Buy, lød meldingen: ?Den er udsolgt i alle butikkerne i hele Californien. Køb den online?. Men her er den også udsolgt.


Ligesom den er udsolgt på Amazon.com og i Googles egen Play-butik. Den lille nøgle, der kan streame indhold fra skyen, fjernstyret fra smartphones og laptops (og ikke via trådløs HDMI, som vi fejlagtigt skrev til at starte med) er blevet mere populær end forventet.


Der er nu 3-4 ugers ventetid på Chromecast, og det betyder, at en lancering udenfor USA formentlig er blevet skubbet endnu længere ud i fremtiden.


Vi har bestilt en Chromecast, så forvent at se en test af den her på siderne?om en måneds tid?

Annonce