Forside Nyheder

Er dette løberens drøm om Bluetooth-øretelefoner?


 


Der er dæleme sket meget med Bluetooth-hovedtelefoner siden de første modeller kom ud.


Først var båndbredden for lav til en ordentlig lydkvalitet, og ofte måtte man lytte i mono. Og så var de ikke mindst store og klodsede.


Men i dag er det helt anderledes. Nu er teknologien blevet så god, at lydkvaliteten er acceptabel og den fylder ikke ret meget mere, end vi er vant til fra in-ear-øretelefoner generelt.


Sådan er det for eksempel med Plantronics BackBeat Go 2-modellen, der er perfekt til løbere. Modellen er nemlig modstandsdygtig over for sved og kan trods dens ringe størrelse spille musik i fire en halv time uden at skulle lades op. Og når disse øretelefoner er i standby skulle de angiveligt kunne ligge i op til et halvt år og stadig have strøm ombord. De går selv i sleep mode, hvis du kommer for langt væk fra afspiller-enheden


Backbeat Go 2 kan parres med op til 8 enheder ad gangen. Der findes en smart æske til dem (som ekstraudstyr), der kan bruges som eksternt batteri via microUSB. Æsken kan levere to en halv genopladning.


Og du kan naturligvis også bruge dem til at modtage opkald med, hvilket sammen med volumen styres på in-line-fjernbetjeningen. Vi har ikke hørt noget om en dansk pris endnu, men i USA koster BackBeat Go 2 ca. 480 kroner ex. moms. Æske-laderen koster 120 kroner ex. moms.

Annonce