Forside Produkter HiFi & Surround

Ny flagskibs AV-receiver fra Marantz
Marantz SR7008 (nederst) 


Marantz SR7008, til kræsne hjemmebiograf-entusiaster, er årets topmodel AV receiver.


Marantz fejrer i år sin 60 års fødselsdag i år, og indenfor AV-receiverne byder de på en ny flagskibsmodel indenfor de integrerede AV-receivere: SR7008.


I forhold til den tidligere topmodel SR7007 er antallet af kanaler øget fra syv til hele ni fuldt diskret opbyggede forstærkerkanaler med en solid udgangseffekt på 9 x 200 W RMS i 6 ohms belastning.


SR7008 klarer alle de nyeste tjenester og medieformater, som Spotify og DTS Neo:X 9.1, der giver din hjemmebiograf en hidtil uhørt rumfornemmelse.


Et blåtbelyst koøje-display giver overblik over de daglige funktioner, imens resten er skjult bag et stort aluminiumsdæksel, der kan slås ned, for adgang til avancerede funktioner eller tilslutning af mobile enheder via frontens HDMI- og UDB-indgange.


SR7008 byder på Marantz? specielle HDAM (Hyper Dynamic Amplifier Module) audio-bufferkredsløb , Current Feedback-forstærkertopologi og ni kraftige 200 W-effektforstærkere med diskrete komponenter. Resultatet er en gengivelse, der er både dynamisk og detaljeret.


Surround-processorerne Audyssey DSX og DTX Neo:X 9.1 giver en fuldt omsluttende rumfornemmelse, takket være de ekstra kanaler til front-højde- eller front-bredde ruminformation. Audyssey-kredsløbene er desuden blevet opgraderet til hhv. MultEQ XT32 og Audyssey Pro, sådan at man kan få en endnu bedre kalibrering af højttalerne til rummet.


Til musiklytning er de klassiske signalkilder suppleret med Apple AirPlay, internetradio, Spotify og last.fm musikstreaming, samt Windows 8/RT-kompatibilitet. DLNA-understøttelse betyder, at du kan streame din yndlingsmusik fra husets netværksforbundne drev i fuld HD-kvalitet med WAV HD, FLAC HD og Apple lossless.


Med zoneopdelt afspilning kan SR7008 kan levere musik og video i hele boligen. Tre zoner kan have hver sin lyd- og videooplevelse, også når signalkilderne er digitale via HDMI, TOSLINK, coaxial eller netværk. Vinylentusiaterne kan glæde sig over den indbyggede RIAA-forstærker med MM-indgang. Og bliver der alligevel en dag brug for opgradering af forstærkeren, giver det komplette sæt af 11.2-kanalers pre out-bøsninger endeløse muligheder.


Men i hjemmebiografen handler det ikke mindst om video, og her er SR7008 i sit es: 6+1 HDMI-indgange og 2+1 HDMI-udgange (dobbelte udgange til hhv. hovedzone og multizone). Alle ind- og udgange understøtter naturligvis 3D- og 4K-gennemgang samt 4K-processering. Video i lavere opløsning kan opskaleres til HD eller 4K for at give den optimale oplevelse. Og overblikket er sikret gennem InstaPrevue-teknologien, der kan vise signalerne fra alle HDMI-indgange som picture-in-picture på skærmen. HDMI- og UDB-indgang på fronten gør det let at tilslutte mobile enheder, som tablets, smartphones, kameraer og camcordere.


Der medfølger selvfølgelig en fjernbetjening til SR7008, der kan suppleres med Marantz Remote App (iOS og Android) på smartphones eller tablet.


 


 Galleri: Marantz SR7008

 


 

Pris og tilgængelighed


SR7008 kan købes på det danske marked fra august, og fås i både sort og Marantz? klassiske champagnegyldne aluminiumsfinish.


Prisen er kr. 12.995,-


Importør og forhandler: hififreaks.dk

Annonce