Forside Nyheder

YouTube er tilbage på Windows Phone


 


Windows Phone-ejere kan nu glæde sig over, at YouTube-appen er tilbage i Microsoft Store.


Siden maj har app?en ikke været tilgængelig, fordi app?en ikke understøttede Googles reklameplatform. Derfor insisterede Google på, at Microsoft skulle fjerne app?en. Det skete, og siden er der så blevet arbejdet på at få reklameplatformen til at fungere.


Det arbejde er nu færdigt, og app?en er atter tilgængelig. Nogle brugere har i fora og blogs udtrykt nervøsitet over, hvorvidt app?en kom til at miste noget funktionalitet. Googles udgave af Google Maps til Windows Phone har f.eks. ikke ruteplanlægning ombord.


Men det synes ikke at være tilfældet i version 3.2.0.0. af YouTube til Windows Phone. Tværtimod er der nu også kommet en funktion ombord, så man kan uploade video direkte til YouTube fra sine Windows Phone.


Link til YouTube app i Windows Markedplace

Annonce