Forside Nyheder

Nyt Surface 2-tilbehør formindsker afstanden til laptopsGalleri: Tilbehør til Surface Pro


 


Bagbelysning, batteri i tastaturet og en ny docking-station. Microsoft vil gøre det så nemt som muligt at skifte sin laptop ud med en Surface-tablet.


Sammen med de to nye Surface-modeller har Microsoft lanceret en bunke nyt tilbehør, der ikke efterlader nogen tvivl om, at produktiviteten er i højsædet. Således er der kommet et nyt touch-cover, der modsat de oprindelige 80 touch-punkter nu har hele 1.092. Det skulle altså være væsentligt sværere at taste forkert, siger Microsoft. Samtidig er det ifølge Engadget lykkedes Microsoft at snige bagbelysning ind i det 2,75 mm tynde cover.


Der er også bagbelysning i det nye Type-cover, der er det cover, der minder mest om et rigtigt tastatur. Det nye cover minder faktisk endnu mere om sidstnævnte, for Microsoft har skåret en millimeter af selve tastemekanismen, men bevaret tykkelsen. Det betyder, at tasten kommer længere ned i tastaturet, når du trykker på den og det giver en mere autentisk tastefornemmelse.


Til næste år kommer der så en Power-udgave af Type-coveret, der har indbygget batteri og skulle forøge begge tablets batterilevetid med op til 50%.


Endvidere har Microsoft lanceret en docking-station til Surface Pro 2, der dels udnytter dens nye USB 3.0-porte, dels har en række USB 2.0-porte til rådighed og så naturligvis Ethernet, ekstern monitor-adgang osv. Det sidste er lidt interessant, fordi Surface Pro 2 ad denne vej kan vise et billede på helt op til 3140 x 2160 pixels.


 


Pris og tilgængelighed


De nye covers kommer i nogle friskere farver og koster 949,- for Touch-coveret og 1.029,- for Type-coveret. Power-coverets pris er endnu ikke afsløret. Docking-stationen koster 1.579.


Alle lander 22. oktober, undtagen Power-coveret.


 


Læs også


Så er der serveret med nye Surface’erAnnonce