Forside Indhold og distribution Film

Philips samarbejder med rockstjerne-DJ om nye produkter


Hvis du altid har haft en DJ i maven, men aldrig har realiseret drømmen, kan du i hvert fald komme et stykke ad vejen nu.


Philips har nemlig samarbejdet med en af verdens mest anerkendte og populære DJs, Armin van Buuren, om at udvikle en musikafspiller, der kombinerer boombox med iPad dock og DJ-pult. Med M1X-DJ kan man tage musikken og ens DJ-evner med sig, så det ikke kræver det helt store setup at få mixet lidt musik til en aften på stranden eller en fest i sommerhuset.


M1X-DJ kan bruges sammen med Algoriddim-app?en Djay, der så kontrolleres med den lille mixer og de små kontrol-?pladespillere?, der sidder i boomboxen. De sidstnævnte er taget lige ud af en moderne, digital DJ-pult. M1X-DJ er i øvrigt også Bluetooth-kompatibel.


Ganske som boomboxe og ghettoblastere gjorde i gamle dage, kører M1X-DJ på almindelig D-type batterier. M1X-DJ lander i november til en pris på 399 Euro, der omregnet svarer til ca. 2.975 kr.

Annonce