Forside Nyheder

Loewe Art er det nye entry level TV
Loewe Art Med en pris på kun kr. 10.999 for et 40″ Loewe Art TV sigtes der mod et helt nyt kundesegment.


Loewe Art er en nye serie af LED TV fra den tyske elektronikproducent, der vist uden at fornærme nogen kan kaldes budgetklasse.


Aligevel byder det på rene linjer, forkromede pyntelister og flot finish. Modellen kommer i fire forskellige farvevarianter: Mocha, White, Black og Silver.


TV’et leveres som standard med en indfarvet bordstand – men derudover findes 10 andre forskellige placeringsløsninger, som gør det nemt at integrere Art i boligindretningen.


Loewe Art er udstyret med Loewes helt nye brugerflade, Assist Media, der gør det intuitivt, nemt og hurtigt at navigere og vælge mellem både TV-kanaler, digitale radiostationer, internetsider og netværksfiler (billeder, musik, videoer) via USB eller via tilkobling til hjemmenetværket. Med Loewe Assist Media App kan styring og navigation desuden foregå via en iPad.


HD-tuneren klarer alle gængse formater til egen antenne, kabel-tv og satellit (DVB-T/T2/C/S/S2).


Loewes DR+ teknologi er også integreret i Loewe Art. Det giver mulighed for at benytte Loewe DR+ Streaming funktion (tv-streaming fra ét Loewe TV til et andet Loewe TV) og omfatter desuden en optagefunktion til eksterne USB-medier.


 


Pris og tilgængelighed


Loewe Art 40 (40″) kr. 10.999,-
Loewe Art 50 (50″) kr. 15.999,-
Loewe Art 60 (60″) kr. 21.999,-


Er klar til salg nu.

Annonce