Forside Produkter HiFi & Surround

Sony satser på High Resolution Audio


Foto: Sony


 


Nu skal lyden op i kvalitet. Sony er med på bølgen af 24-bit lyd, og slår et slag for High Resolution Audio med efterårets nye produkter.


Sony Europe går sammen med branchen og slår et slag for “High Resolution Audio” (24-bit highend lyd).


Et udvalg af nye lyd-produkter fra Sony leveres nu med præinstallerede musiknumre i “High Resolution Audio”-kvalitet fra Universal Music, Warner Music og Sony Music.


Initiativet inkluderer et nyt line-up af Sony-produkter, der understøtter “High Resolution Audio”.


“Det er mere end et årti siden, at de første digitale MP3-downloads og musikafspillere kom på markedet”, fortæller John Anderson, Vice President of Home Entertainment & Sound hos Sony Europe, og fortsætter:


“Nu kan vi tilbyde “High Resolution Audio”-produkter, der bringer musikentusiaster endnu tættere på deres yndlingsoptagelser og giver dem mulighed for at opleve musikken, præcis som det var tiltænkt af kunsterne, producerne og ingeniørerne bag den”.


Sony lancerer desuden en ny portal, som er en praktisk forbrugerguide til High Resolution Audio.


 


 

Illustration: Sony 


 


Musik der følger med


Følgende numre vil være præinstallerede på udvalgte “High Resolution Audio”- produkter fra Sony: • Blood, Sweat & Tears, Spinning Wheel
 • Dave Brubeck Quartet, Blue Rondo A la Turk
 • Miles Davis, So What
 • Herbie Hancock, Watermelon Man
 • Wynton Marsalis, Lazy Afternoon
 • Willie Nelson, Georgia On My Mind
 • Santana, Black Magic Woman
 • James Taylor, Your Smiling Face
 • Luther Vandross, Never Too Much
 • Elephant Revivals, Don’t Drift Too Far
 • Lara Ruggles, Snowflakes
 • Grandkey, Bouquet
 • Grandkey, Forget You
 • Grandkey, Love Letter

Nogle af efterårets Sony-produkter med 24-bit lyd kan ses herunder.


 


 
Galleri: Sony HAP-S1


 


Sony HAP-S1 kompakt lydsystem med indbygget harddisk


Dette alt-i-et-system er alternativet til flagskibsmodellen HAP-Z1ES.


HAP-S1 kombinerer en harddisk-afspiller med en 2x40W-forstærker i én kompakt og stilfuld enhed. Præcis som i storebroderen er det let at synkronisere alt din downloadede musik fra pc eller Mac via det indbyggede Wi-Fi.


Prisen er kr. 8.000,-


 


 
Galleri: Sony UDA-1


 


Sony UDA-1 USB DAC-forstærker


Denne DAC-forstærker (digital til analog konverter) kan let forbindes til både pc og smartphone.


Tilslut blot et sæt højttalere og du kan nyde en markant bedre lyd, end du er vant til fra din pc’s lydkort – lige meget om du lytter til højkvalitets-downloads, mp3-filer, Spotify eller iTunes. Selvom forstærkeren er en sværvægter inden for lyd, vil den med en størrelse på kun 22,5 cm ikke optage meget plads på dit skrivebord.


Prisen er kr. 5000,-


 


 
Galleri: Sony HAP-Z1ES


 Sony HAP-Z1ES lydafspiller med indbygget harddisk


HAP-Z1ES med indbygget harddisk er specielt designet med henblik på nutidens høje krav til “High Resolution”-lydfiler. Der er masser af plads til din musik, som kan overføres fra din pc eller Mac – trådløst eller med kabel – direkte til den 1 TB store harddisk. Overførslen sker med app’en “HAP Music Transfer”, der automatisk synkroniserer nye downloads, så du altid har den nyeste musik på dit anlæg.


Der er en 4,3″ LCD-skærm på fronten til kontrol, men du kan også vælge at styre musikken fra din smartphone eller tablet (Android/iOS) med den nye “HDD Audio Remote”-app fra Sony. Hvis du har brug for endnu mere plads, kan du let tilkoble en ekstra harddisk via USB.


HAP-Z1ES kan afspille stort set alle musikformater, herunder MP3, DSD (op til 5,6 MHz), DSF, FLAC, WMA, ALAC (Apple Lossless), ATRAC og AIFF.


Selv hårdt komprimerede mp3-filer lover Sony vil lyde bedre og mere tilfredsstillende igennem denne afspiller. Dette via DSEE-funktionen (Digital Sound Enhancement Engine), der automatisk genskaber de høje frekvenser, der gik tabt under komprimeringen.


Prisen er kr. 17.000,- 


 


 
Galleri: Sony TA-A1ES


 


Sony TA-A1ES integreret stereoforstærker


I det nye line-up fra Sony suppleres HAP-Z1ES af den integrerede stereoforstærker TA-A1ES med 2x80W. Denne forstærker lever op til de samme standarder som HAP-Z1ES og er bygget af kvalitetskomponenter på et stift og stabilt chassis, så du f.eks. undgår elektromekaniske vibrationer i kabinettet.


En FET input buffer reducerer forvrængning af lyden, og TA-A1ES’ kredsløbstopologi er strømlinet for at forbedre lydkvaliteten. Emitter-modstand, spole og kondensator, der normalt bruges til at forbedre stabiliteten i lyden, er alle fjernet, hvilket muliggør høj-strømsforstærkning med et enkelt push-pull-kredsløb. Forstærkerens bias er også intelligent styret i forhold til volumen, så du altid får den bedste lydkvalitet med lav forvrængning.


Prisen er kr. 17.000,-

Annonce