Forside Nyheder

Android KitKat er sluppet løs


Google har lanceret den seneste version af deres Android-software, version 4.4, også kendt som KitKat.


Med den nye version kommer der nogle få ændringer, der dog alligevel vil gøre livet en del lettere for en del mennesker. En ny Immersive Mode bringer bøger, spil eller film, du er i gang med frem forrest på skærmen, og gemmer alt andet.


Google har også lavet en tættere integration med Google Apps i selve telefon-app?en, så du f.eks. kan søge på tværs af firmaets kontaktliste, dine egne kontakter, eller steder i nærheden. De har også samlet videochat, SMS og MMS i én app, Hangouts, der stensikkert er et forsøg på at lokke flere mennesker over i Google+-økosystemet.


KitKat vil som alle andre Android-versioner blive rullet relativt langsomt ud til forskellige telefoner. Men GALAXY S4, HTC One Google Play Edition og Nexus 4, 7 og 10 burde få den nye opdateringer i de kommende uger.

Annonce