Forside Nyheder

En tablet til de mindsteGalleri: Samsung Galaxy Tab 3 Kids


 


Samsung Galaxy Tab 3 Kids er en tablet til de små børn, så du kan have din i fred.


Samsung Galaxy Tab 3 Kids er en børnevenlig familietablet, der med et enkelt tryk på en knap – via ?Kids Mode? – forvandles til farverigt legetøj med sjov til børnene. Med yderligere et tryk på en knap samt et kodeord indstilles tabletten til normalindstillinger, altså med en brugergrænseflade, som du kender fra andre Android-baserede produkter.


Hvis du giver dit barn lov til en times leg med tabletten, er det en time og hverken et minut mere eller mindre. Du kan nemlig indstille Galaxy Tab 3 Kids til at låse automatisk efter et angivent tidsrum. Der kræves derefter kodeord for låse aktivere skærmen igen. Så kan det være det er de voksnes tur til at bruge tabletten.


Med Galaxy Tab 3 Kids kan du være tryg ved, at alt indhold er børnevenligt. Det er dig der kontrollerer hvad der er tilgængeligt når tabletten er indstillet til ?Kids Mode?. Billeder der tages når tabletten er indstillet til Android, kan for eksempel ikke ses i billedgalleriet når tabletten er i ?Kids Mode?. Men de fine billeder som dit barn tager, kommer frem i tablettens hovedgalleri. Det samme gælder for videoklip og film som gemmes på tabletten.


Via den medfølgende “pen” kan børnene tegne direkte på skærmen, hvilket styrker både indlæring og kreativitet og træner finmotorikken.


 


Pris og tilgængelighed


Samsung Galaxy Tab 3 Kids koster kr. 1.799,-


Kommer i butikkerne i midten af december.

Annonce