Forside Indhold og distribution Musik

Spotify i B&O TV
eovision 11 og BeoLab 18, nu med Spotify 


Nu kan de fleste nuværende modeller B&O TV opdateres med musiktjenesten Spotify.


B&O er nu færdig med at opdatere de fleste af deres aktuelle TV-modeller, så de nu også kan spille musik fra Spotify. Så nu kan kunderne også streame cloud-baseret musik direkte til deres TV.


“Den måde, vores kunder bruger deres tv på, ændrer sig. Det er allerede muligt at integrere Apple TV i vores tv-modeller og styre enheden direkte med Bang & Olufsen fjernbetjeningen. Vi har nu gjort det samme med Spotify ved at udvikle en af de mest enkle og brugervenlige grænseflader på markedet. Som frontløber inden for sublim tv-lyd giver det god mening at tilføje denne ekstra funktion og give kunderne mulighed for at bruge deres Bang & Olufsen tv som musiksystem”, lyder det fra B&O direktør Tue Mantoni.


Alle nye tv-modeller fra B&O PLAY og Bang & Olufsen leveres som standard med integreret Spotify-funktion.


Kunder, som allerede ejer et BeoPlay V1, BeoVision 11 eller BeoVision 12 New Generation, kan downloade Spotify-funktionen via en gratis softwareopdatering i tråd med Bang & Olufsens ønske om løbende at tilbyde nye funktioner og forbedringer i produktets levetid.


Softwareopdateringen kræver et Spotify Premium-abonnement, og BeoPlay V1 skal bruge en Smart-TV-optionen (tilbehør) for at tilgå de nye muligheder.

Annonce