Forside Nyheder

Surface 2 overopheder


Microsofts brugerfora svømmer lige nu over med klager over varmeudviklingen på Surface 2 og Surface 2 Pro.


Det viser sig nemlig, at den nye generation af Microsoft-tablets angiveligt bliver brandvarme, når de kører tunge spil eller flere applikationer på en gang.


Ud over selve varmen udløser dette et andet problem, nemlig at Windows forsøger at nedbringe varmeudviklingen ved at skrue ned for lysstyrken på skærmen. Flere Surface 2-ejere har brokket sig over dette problem, for det er tilsyneladende ekstremt nok til at skærmen bliver så mørk, at man overhovedet ikke kan bruge den.


Microsoft er dog relativt hurtigt sprunget på problemet. En talsmand fra Redmond har ifølge The Register været på banen og meddelt, at der kommer en løsning på lysstyrke- og varme-problemet i den næste Windows Update. Indtil da råder Microsoft brugerne til at give deres Surface?er en pause ind i mellem.

Annonce