Forside * Nyheder

Wimp HiFi klar til Logitech Squeezebox


 


Musiktjenesten Wimp puster nyt liv i Squeezebox-serien af produkter, med en opdatering til tabsfri streaming.


Wimp HiFi er musiktjenesten Wimp i CD-kvalitet. Der streames tabsfrit i FLAC og Apple Lossless, med adgang fra Apple iOS, Android, Bluesound og Sonos og nu også Squeezebox.


Dermed puster Wimp nyt liv i Squeezebox-serien af produkter. En serie som Logitech ikke længere udvikler og sælger, men som lever videre igennem fans.


?Vi har nu givet Squeezebox understøttelse af WiMP HIFI. Derned har vi pustet nyt liv i en produktserie, som Logitech selv har opgivet, men som er for god til at blive lagt i graven?, fortæller Pål Bråtelund, som er produktudvikler hos WiMP, til Lyd & Billede.


Bruger du kun mysqueezebox.com er det ikke nødvendigt at gøre noget. Benyttes derimod Logitech Media Server 7.7.4 eller lavere, skal du opdatere til LMS 7.8 som kan hentes her.


Det kan anbefales for ældre Squeezebox-produkter, som Locitech Transporter, at benytte Logitech Media Server istedet for mysqueezebox.com, da det giver en større buffer, hvilket er en fordel ved HiFi-streaming.


 


Se også: Spørgsmål og svar om Wimp HiFi.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.