Forside Nyheder

Amazons mest solgt laptop over julen var en Chromebook


Nye tal fra Amazon bør jage en skræk i livet hos Microsoft-folkene i Redmond.


Windows har i mange år været det totalt dominerende styresystem til bærbare computere, mens Apples OSX sad på 8-10% af markedet. Linux og ChromeOS havde kun minimale andele af markedet.


Men her over julen har sidstnævnte overrasket en hel del. Amazon har netop annonceret tal for deres julesalg, og en af de mere interessant fakta, der kan findes i presseudmeldingen er, at to ud af de tre mest populære laptops, der blev solgt op til jul var Chromebooks.


De tre mest populære laptops, der blev solgt var Samsungs Chromebook, Asus Transformer Book med Windows 8, og Acers Chromebook.


Af andre interessante fakta kan nævnes at der blev solgt 1000 stk. Xbox One og PlayStation 4 i minuttet i en peak-periode. Amazon shippede produkter til 185 lande op til jul og på mandagen efter den amerikanske Thanksgiving, kaldet Cyber Monday, blev der bestilt mere end 36,8 millioner varer ? 426 i minuttet.

Annonce